Σπίτι & Λύσεις

Γιατί να πάτε στη Κέρκυρα αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι η Μύκονος, η Σαντορίνημ η Κρήτη και γενικά τα νησιά του Αιγαίου είναι αυτά που όλοι σκεφτόμαστε όταν έρχεται η ώρα να κανονίσουμε τις διακοπές μας, άσχετα αν στο τέλος δεν πάμε ποτέ εκεί. Τα Επτάνησα είναι συνήθως η δεύτερη, μη πω και τρίτη μετά τη Χαλκιδική, επιλογή για τις διακοπές, Για την... Read More »

Τι να προσέξετε αν θέλετε να κάνετε ανακαινίσεις οικιών στη Θεσσαλονίκη

Οι ανακαινίσεις οικιών στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις έχουν πάρει πολύ τα πάνω τους τον τελευταίο καιρό. Αυτό φυσικά οφείλεται στην οικονομική κρίση, η οποία πια δεν επιτρέπει στον κόσμο να αλλάξει σπίτι. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι φυσικά η συρίκνωση των εισοδημάτων αλλά και η έλλειψη καινούργιων σπιτιών, μιας που... Read More »

Θέλετε να αστράφτουν τα παπούτσια χορού σας; Μάθετε πως!

Θέλετε να λάμπουν τα παπούτσια χορού σας; Διαβάστε το άρθρο μας Όλοι ξέρουμε ότι στον χορό αυτό που μετράει είναι οι φιγούρες και η κίνηση. Η αλήθεια όμως είναι ότι συχνά τα μέλη του κοινού, ειδικά οι κριτές, δίνει βάση και στην εμφάνιση, η οποία πρέπει να είναι άψογη από το φόρεμα ή το κοστούμι,... Read More »

Τρεις κανόνες για να κάνετε πιο αποτελεσματικές τις πόρτες πυρασφάλειας σας.

Μη παίζετε με τη φωτιά: Πως να μεγιστοποιήσετε την ασφάλεια που προσφέρουν οι Πόρτες πυρασφάλειας Η πυρασφάλεια είναι κάτι που όλο και περισσότερος κόσμος πλέον λαμβάνει πολύ σοβαρά. Το πρόβλημα όμως είναι ότι πολλοί εγκαθιστούν μία μεθόδο προστασίας, όπως τις πόρτες πυρασφάλειας και νομίζουν ότι είναι τελείως ασφαλείς από τη φωτιά. Αυτό φυσικά δεν ισχύει.... Read More »